logo
Kövess minket
Labdarúgás és futsal
Íjászat
Top
 

Csapataink

Itt találsz információt csapatainkról és korosztályainkról

UTC Futsal Team Szeged

2010-től 2014 év végéig nagy sikereket tudhatott maga mögött szakosztályunk, amikre igazán büszkék is vagyunk.

A csapat sikerei után úgy gondoltuk, hogy tartósan biztosítva lesz a működéshez szükséges anyagi forrás és háttér. Az élet azonban átírta a terveinket. A támogatások elmaradása és a szponzoraink távozása miatt mindent az alapoktól kellett újra kezdeni.

A korábbi sikeres team szétesett, magunkra maradtunk. Semmiképpen nem akartuk feladni a futsal lehetőségét, így a vezetőség úgy döntött, hogy az alapoktól újraépítjük a futsal szakosztályt.

UTC_futsal_107

Várjuk a futsal iránt érdeklődő fiatalokat csapatunkba!

Csapataink

Jelenleg U15 és U17 utánpótlás csapatunk van, de a TAO támogatásoknak köszönhetően – terveink szerint – a 2021/2022 szezontól elindulnak U11, U13 korosztályaink is. További tervünk, hogy pár éven belül ismét legyen felnőtt csapatunk és teljes legyen az utánpótlás korosztályok repertoárja.

U17 csapatunk

UTC_futsal_U_002
Vezetőedző: Bellán János

U17 csapatunk jelenleg a Csongrád-Csanád Megyei U17 futsal bajnokság ‘B’ csoporjában szerepel.

A csapat jelenlegi létszáma: 16 fő.

A 2019/2020 bajnokságban a csapat csoportjában az 5. helyen végzett. A jelenleg zajló 2020/2021 bajnokságban 3. helyen állnak.

Célunk elsősorban a korosztály felkészítése a magasabb korosztályba lépéshez, megfelelő technikai és taktikai szemlélet és az erőnlét kialakítása. Szeretnénk elérni, hogy a korosztályból kikerű fiatalok a következő szezontól az U19, majd pár év múlva a majdani felnőtt csapatunk gerincét alkothassák.

U15 csapatunk

UTC_futsal_U_001
Vezetőedző: Pálfy Zoltán és Marton Gellért

U15 csapatunk jelenleg a Csongrád-Csanád Megyei U15 futsal bajnokság ‘B’ csoporjában szerepel.

A csapat jelenlegi létszáma: 12 fő.

A 2019/2020 bajnokságban a csapat csoportjában az 1. helyen végzett. A jelenleg zajló 2020/2021 bajnokságban 8. helyen állnak.

Célunk elsősorban a korosztály felkészítése a magasabb korosztályba lépéshez, a megfelelő technikai tudás elsajátítása. Másodsorban szeretnénk elérni, hogy a korosztályból kikerű fiatalok maradjanak csapatunknál, maradjanak a futsal berkein belül és a következő szezontól az U17 csapatunk sorait erősítsék.